Házépítés


Az alkotás a jelszavam, nem a megvalósítás!

Egy hosszú, munkával töltött nap után ki nem szeretné a nap hátralévő részét egy olyan házban tölteni, ahol igazán otthon érzi magát. Egy kényelmes, családias, meleg otthon. Ez az, amire a legtöbben vágyunk.

Ön a leendő otthonát tervezi, így fontos, hogy egy olyan csapattal építtesse meg, akik maximalistán végzik munkájukat. Filozófiám szerint minden megrendelő a partner, és igyekszem mindennek a „miért”-jébe is beavatni ügyfeleimet. Milyen legyen a fal? A tető? A nyílászárók. Megkönnyítem a dolgát, hiszen különböző típustervek is rendelkezésünkre állnak, melyek seítségével mindenről könnyebb meghozni a döntést. Ezek a tervek ötletet adnak leendő otthonának megtervezéséhez.

Munkám során

Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy energiatakarékos és időtálló műszaki megoldásokat alkalmazzunk az építkezésben. Magas színvonalú, korszerű gépészettel dolgozunk, és a hosszútávú költséghatékonyságot tűzöm ki célul, ezért csapatommal jó minőségű építőanyagokat használunk.

  • A tervezési, építési folyamat egészét előre felvázolom; kollégáim segítségével
  • megbecsüljük az időráfordítást és a bekerülési költséget
  • a telek adottságai alapján tekintjük át a beépítési lehetőségeket és a lehetséges épülettípusokat
  • ha szükséges, vállaljuk a meglévő épület bontását
  • az építés terveinek elfogadása és a szerződés megkötése előtt pontos árajánlatot kap
  • az árajánlat elfogadása után azon már egyoldalúan nem változtatunk
  • garantáltan csalódásmentes lesz a háza, mert minden részletet előre egyeztetünk
  • Az elvégzett munka az ütemezési terv alapján utólag fizetendő, sosem előre
  • segítséget nyújtunk az építkezés során felmerülő bürokratikus ügyintézésben.

Filozófiám

Több mint másfél évtizede tevékenykedem az építőiparban. Tapasztalataim hozadékaként született meg bennem az új generációs kivitelező képe, amivel magamat jellemezném.

Munkámban ugyanis arra törekszem, hogy ráérezzek azokra a személyes, egyéni elképzelésekre, melyeket az ügyfelem még ki sem mondott. A szakember feladatát nem csak abban látom, hogy megvalósítsa a papírra lerajzolt tervet, hanem az is, hogy már a megálmodás pillanatától jelen legyen. Hiszen senkitől sem elvárható, hogy megfeszített napi munkája után egyszerre generálkivitelezővé változzon. Éppen ezért nem csak a munka teljes egészét követem végig, de támogató ötleteimmel, a hátam mögött lévő tapasztalatra támaszkodva igyekszem inspirálni ügyfeleimet már az együttműködés kezdetétől fogva.