Lakásfelújítás


Gondolom, hogy Ön is, mint az ügyfelem többsége, el akarja kerülni, hogy minden egyes mesteremberrel külön-külön kelljen megbeszélnie a teendőket. Azt hiszem, hogy Ön olyan vállalkozót keres, aki garantálja, hogy a lakásfelújítással járó munkafolyamatok minden egyes lépését kézben tartja, és vállalja a felelősséget az átadott lakás kiváló minőségéért.

A következőket tudom garantálni:

  • Minden munkafolyamatot én tartok kézben, és vállalom a felelősségét mindenki munkájáért, aki a lakásában az én megbízásomra dolgozik
  • A költségek az előzetes megegyezést követően nem emelkedhetnek. Természetesen ez arra vonatkozik, ha Ön nem változtat az eredeti, megbeszélt elképzelésen.
  • Pontosan az előre megbeszélt tervek szerint fogunk minden munkát elvégezni, az előre megbeszélt áron, az előre megbeszélt határidőre.

Tisztában vagyok azzal, hogy mennyire lényeges szempont a lakásfelújítás időtartama. Ezért – ha csak lehetőség van rá – úgy végezzük a felújítást, hogy egyszerre több szakember dolgozzon a lakásban, így hamarabb elkészülünk.

Az alkotás a jelszavam, nem a megvalósítás

Több mint másfél évtizede tevékenykedem az építőiparban. Tapasztalataim hozadékaként született meg bennem az új generációs kivitelező képe, amivel magamat jellemezném.

Munkámban ugyanis arra törekszem, hogy ráérezzek azokra a személyes, egyéni elképzelésekre, melyeket az ügyfelem még ki sem mondott. A szakember feladatát nem csak abban látom, hogy megvalósítsa a papírra lerajzolt tervet, hanem abban is, hogy már a megálmodás pillanatától jelen legyen. Hiszen senkitől sem elvárható, hogy megfeszített napi munkája után egyszerre generálkivitelezővé változzon. Éppen ezért nem csak a munka teljes egészét követem végig, de támogató ötleteimmel, a hátam mögött lévő tapasztalatra támaszkodva igyekszem inspirálni ügyfeleimet már az együttműködésünk kezdetétől fogva.

Az időszak, amíg együtt dolgozunk, a lakás átadásáig, egy rövid, pár hétre szóló kapcsolat. De sokszor mélyebb, mint amilyennek elsőre tűnik. És bizony, az együtt töltött, tervezgetéssel és megbeszélésekkel telt órák után bizony sokszor nehézzé válik az elválás. Furcsa érzés. Mintha ilyenkor egy szoros kötelék érne véget. De jó ismerősként még a felújítás befejezése után is elérhető vagyok.

Köszönöm eddigi ügyfeleimnek az ismételt megbízásaikat és új ügyfeleknek tett ajánlásokat!

Számomra a munkámról adott visszajelzés az átadás utáni elégedett mosoly ügyfeleim és családtagjaik arcán.

Azt vallom, hogy ezért érdemes dolgozni!