Nyílászáró


Ajtó, ablak, garázskapu?

Ezek bizony mind a házépítés, mind a lakásfelújítás különösen fontos, kritikus pontjai, hiszen közismert, hogy az ajtók és az ablakok mennyire fontosak a hőszigetelés és az esztétikum szemponjtából is.

Míg az ablakok esetében egyértelmű, hogy milyen különbségek fedezhetők fel egy műanyag, egy fa vagy az alumínium profilok között, még a beltéri ajtók is vetnek fel kérdéseket.
Egy beltéri ajtó lehet egyszárnyú, lehet kétszárnyú. A tolóajtó praktikus, a harmonika pedig divatos. Talán üvegajtót szeretne? A lakás különböző helységeit elválasztó beltéri ajtók kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni. De hogy Önnek mi a legpraktikusabb? Több mint másfél évtizedes, építőiparban szerzett tapasztalataimból több évig kifejezetten nyílásszárókkal foglalkoztam. Éppen ezért nyugodt szívvel tudom magam ajánlani, hogy nyílászárós tapasztalataimat az Ön segítségére állítom hadrendbe!

Biztosíthatom, hogy kellő szakmai segítséget fog kapni biztonsági ajtókkal, garázskapukkal vagy télikertekkel kapcsolatban is!

Munkám során

Iingyenes helyszíni felmérés után segítek kiválasztani, hogy milyen ajtót és ablakot érdemes beépíteni, majd árajánlatot készítünk rá kollégáimmal. Leendő ablakainak beépítését, a megfelelő redőny kiválasztásán át egészen a szúnyogháló felszereléséig egy forrásból megkapja csapatomtól!